Baietelul a fost descoperit de catre politisti intr-un autoturim acoperit de zapada. Temperatura in acea noapte a scazut sub zero grade. Mama copilului, Nicole Carmon in varsta de 26 de ani le-a spus politistilor ca nu isi aminteste ce s-a intamplat si cum a ajuns acasa, dar crede ca baietelul se afla inca in masina. Insa ea nu stie exact unde a parcat.
Baietetelul a fost dus la spital in stare de hipotermie severa, dar este constient.
Mama micutului a fost arestata, iar politistii incearca sa stabileasca circumstantele in care s-a produs incidentul si cat timp a stat copilul singur in masina, scrie Metro.

Baietelul a fost descoperit de catre politisti intr-un autoturism acoperit de zapada. Temperatura in acea noapte a scazut sub zero grade. Mama copilului, Nicole Carmon in varsta de 26 de ani le-a spus politistilor ca nu isi aminteste ce s-a intamplat si cum a ajuns acasa, dar crede ca baietelul se afla inca in masina. Insa ea nu stie exact unde a parcat.

Baietelul a fost dus la spital in stare de hipotermie severa, dar este constient. Mama micutului a fost arestata, iar politistii incearca sa stabileasca circumstantele in care s-a produs incidentul si cat timp a stat copilul singur in masina, scrie Metro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si