Frank Vasile Timis (52 de ani), pe numele lui intreg, este un afacerist roman care a facut bani din exploatari miniere, constructii si petrol cam peste tot, dar mai cu seama in Africa de Vest. Acum 5 ani, Timis avea o avere evaluata la 1,65 de miliarde de dolari, dar niste plasamente financiare nefericite l-au coborat pana pe locul 11 in "Topul 300 Capital- cei mai bogati romani", cu "doar" 260-280 milioane de euro in 2016.

Casatorit cu fosta prezentatoare tv Carmen Gheorghita (40 de ani), Timis- stabilit la Londra- a vorbit pentru presa britanica despre afacerile lui in picaj. "Am pierdut 252 milioane de dolari. Cash. Banii familiei mele. Este cea mai mare pierdere financiară pe care am avut-o vreodată. Dar nu este vorba de bani, ci despre efortul pe care l-am depus. Şapte ani din viaţa mea. Şi inima", a marturisit Timis.
Carmen, sotia lui Frank
Carmen, sotia lui Frank
Chestionat de "Sunday Times" pe diverse teme, Timis a punctat scurt: a renuntat la scoala la 12 ani, e fan George Clooney, nu prea citeste, asculta John Lennon, prefera masinile Mercedes. Ziaristii au aflat de la milionarul roman ca programul acestuia incepe la 5 dimineata, cu o ora de discutii telefonice cu angajatii din toata lumea, inclusiv in China, dupa care toata ziua continua in acelasi ritm infernal, cu o singura pauza de masa.
Seara, cand ajunge acasa, Timis continua cu afacerile, culcandu-se la ore imposibile si reusind astfel sa doarma maximum 4 ore pe noapte!
Potrivit marturiilor lui Timis, afaceristul petrece mai mult de 1000 de ore pe an (circa 42 de zile) in avionul personal, in timpul calatoriilor pe tot mapamondul. Britanicii sustin despre Frank ca, pe langa un penthouse de lux in Londra, magnatul mai detine un castel in muntii Rodnei (Timis e originar din Baia Borsa), inconjurat de 100000 de hectare de padure, proprietate personala!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si