Anamaria este probabil cea mai tanara mama din judetul Botosani. La numai 13 ani ea a adus pe lume un baietel. Tatal copilului are 20 de ani si tot ceea ce isi doresc este ca micutul lor sa fie sanatos si sa beneficieze de tot ceea ce ei nu au avut parte in copilarie.

foto: Libertatea
foto: Libertatea

Cei trei locuiesc intr-o camera amenajata intr-un fost grajd, in satul Balta Rosie, scrie ziarul Libertatea. „A fost o greseala, asa este, dar de acum o sa il crestem.

Totusi, cand am aflat, ne-am dorit asta. Suntem multumiti ca e sanatos si incepe sa creasca. Incercam sa nu il scoatem prea mult pe afara, sa nu raceasca”, spune Anamaria, cu grija unei mame.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Seara, ei folosesc o lampa cu gaz sau un bec cu leduri, care functioneaza cu un acumulator ce se incarca in timpul zilei de la un panou solar. Ca sa nu le fie frig peste noapte, cei doi au pus in usa o patura, insa cel mai mult se gandesc la copil.

„Usa e stricata, la fel si geamurile. Soba e reparata, dar numai ca trebuie sa o dam cu vopsea.

E cam rau aici, dar cand avem ceva bani si posibilitatea, facem ceva pentru baietel. Am vrea sa avem si noi o mobila in casa. Nu avem curent electric si trebuie sa spal totul la mana. Niste hainute sa ii mai luam, ce mai are el nevoie”, mai spune tanara mamica.

Citeste mai multe AICI.

Sursa foto: Libertatea


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si