Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren. Acestea au insotit cortegiul funerar.
Fiul oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila.
Tung Hsiang a decedat in dfata de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren.

Acestea au insotit cortegiul funerar. Fiul oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila. Tung Hsiang a decedat in data de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si