Potivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, senilata Regiei Autonome de Drumuri si Poduri Constanta a fost trimisa, vineri seara, in localitatea Adamclisi pentru a prelua o femeie de 21 de ani, care urma sa nasca, scrie news.ro.

Ulterior, senilata s-a deplasat in satul Lespezi, de unde a luat o alta tanara, de 18 ani, de asemenea insarcinata, cele doua femei trebuind sa fie transportate la centrul medical de la Baneasa.



Cu sase kilometri inainte de a ajunge la Baneasa, senilata a ramas blocata in zapada, iar femeia de 21 de ani a fost nevoita sa nasca in utilaj, ea fiind asistata de doi paramedici SMURD, care o insoteau. Copilul, un baiat, s-a nascut la ora 00.35, cei doi paramedici fiind coordonati prin telefon de un medic de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Doua ambulante insotite de o freza si de o vola au plecat spre locul unde a ramas blocata senilata, pentru a-i prelua pe mama, nou-nascut si tanara de 18 ani si a-i duce la centrul de la Baneasa. In zona ninge si este viscol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si