Lidia insa era bolnava de cancer si acest lucru l-a aflat, suprinzator, la doar patru zile de la evacuarea din vila de la munte a fetelor lui Vadim, dar si al altei surori, Magdalena, care a locuit si a avut grija de imobil mai bine de 18 ani.

O alta surpriza o reprezinta si faptul ca, in ciuda divergentelor cu familia poetului, Lidia Samson a fost inmormantata, azi, foarte aproape de fratele ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Noi, eu, sora si mama mea, am vrut sa mergem la inmormantarea de azi, dar nu ni s-a permis acest lucru! Ne-am gandit ca in aceste momente nu este loc de orgolii, insa, nu mai zic nimic…Trupul neinsufletit al matusii mele a fost depus la Cimitirul Ghencea, intr-un din locurile destinate familiei, foarte aproape de mormantul tatei. De tot ce a tinut de inmormantare s-a ocupat unchiul nostru Marcu Tudor, care  avea o legatura mai stransa cu ea”, a declarat Lidia Vadim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si