Dar din dar se face Rai- o stie si fetita cu chip angelic din imagine. A fost printre primii care au intins o mana de ajutor copiilor sarmani de la Bradet, si le-a adus cele mai frumoase jucarii pe care le avea acasa.

Apelul lansat pe Facebook de un om cu suflet a avut un ecou impresionant. Brasovenii au stat la coada ca sa doneze haine, incaltaminte si mancare pentru micutii si-asa necajiti de soarta.

Odata ajunsi la complexul pentru copii cu dizabilitati, oamenii au pus umar la umar si au incarcat cu daruri toata sala de sport.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana la cer a ars ieri cabana centrului,  in care se adaposteau zeci de suflete chinuite de soarta. Dormitoarele fetelor, sala de mese si atelierul de creatie s-au facut scrum. Acum, doar stalpul cu numele casei aminteste ce-a fost aici.

Imediat dupa evacuare, fetele care locuiau in cabana mistuita de flacari, au fost mutate in alta casa din complex, dotata cu toate cele necesare.

Copiii sarmani care au vazut incendiul vor fi consiliati de psihologi, care sa-i ajute sa depaseasca trauma.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si