Mohammed Ali, un adolescent de 16 ani, a pus bazele unei companii la varsta de 12 ani, cu ajutorul careia a castigat pana acum 40.000 de lire sterline. El si-a creat si propriul joc video si are si o aplicatie.

Tanarul din Yorkshire spune ca o companie americana s-a oferit sa ii cumpere firma pentru suma de 5 milioane de lire, insa a refuzat. Tanarul explica si de ce:   „Am refuzat oferta, chiar inainte de Craciun.

Daca acum conceptul valoreaza milioane de lire, ma gandesc cat ar putea costa odata ce oamenii vor folosi aplicatia”, a declarat tanarul, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Sunt constient ca este un risc mare, insa vreau sa fac ceva pentru mine. Cel mai important este faptul ca deocamdata nu am competitori”, a adaugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si