Nicole Sedgebeer, o tanara de 21 de ani, a pierdut ultimul tren spre orasul natal Milton Keynes. A mers pana la Euston ca sa astepte trenul de dimineata, cand a vazut ca gara este inchisa. Nu stia ce sa faca si era la un pas de a izbucni in plans cand un om al strazii, Mark, a ajutat-o sa gaseasca un loc sigur pentru a se adaposti pe timpul noptii.

„Nu doar ca m-a dus la o cafenea si mi-a oferit o ceasca de cafea, dar m-a si insotit inpoi la gara, la 5 dimineata”, a scris tanara pe o pagina de socializare, potrivit The Independent.

Tanara a povestit apoi totul pe Facebook, postand o fotografie alaturi de el, insotita de urmatorul mesaj: „ Sper ca aceasta poveste o sa ii faca pe oameni sa se uite de doua ori atunci cand vad un om fara adapost”. Postarea ei a fost distribuita de mai mult de 19.000 de ori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Patru zile mai tarziu, tanara reusise sa stranga 11.000 de lire pentru Mark si alti oameni fara adapost din Euston.

„Mark intruchipeaza ce e mai bun in umanitate. M-a ajutat, desi oamenii trec pe langa el in fiecare zi fara sa ii intinda o mana de ajutor. Mark, esti un om special. Nu voi mai privi la fel oamenii strazii si vreau ca in acest fel sa il ajut pe Mark”, a adaugat ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si