Conform celor din manastire, parintele avea in ultima perioada probleme de sanatate. El a fost inmormantat in curtea manastirii, eveniment la care au participat cateva sute de persoane, in jur de 20 de preoti, dar si IPS Teodosie Snagoveanul, Arhiepiscop al Tomisului.
La slujba de inmormantare, insa, unul din preoti a facut o marturisire socanta. “Parintele Mihai Negrea s-a impartasit pe 22 ianuarie, a simtit ca se duce.
Apoi, dupa ce s-a impartasit i-a spus preotului “De azi intr-o saptamana ma ingropi”. A stiut ca se va duce si si-a pregatit totul in acest sens. Cel mai mare vis al lui era sa sfinteasca noua biserica, si a reusit”
, au fost cuvintele unui parinte prezent la slujba de inmormantare a preotului Mihai Negrea.
Parintele Mihai Negrea s-a stins la varsta de 64 de ani, insa nu inainte de a se asigura ca cei 117 copii raman pe maini bune.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si