Drama nestiuta a Mariei Lataretu: i-au murit 5 copii. Una dintre fetitele marii cantarete a sfarsit la fel ca Ionut, muscata de caini!
Maria Lataretu a fost supranumita “privighetoarea cantecului gorjean”, si-a petrecut viata pe scena si a murit tot acolo. Viata a lovit-o crunt, 5 dintre cei 6 copii ai ei au murit de mici.
Nora marii cantarete, cea care s-a luptat intotdeauna ca memoria Mariei Lataretu sa ramana mereu intacta pentru public, a fost cea care a dezvaluit, in urma cu cativa ani, dramele din viata artistei.
Cele mai dure lovituri ale sortii le-a primit prin moartea copiilor: 5 din 6.
Primul copil, un baiat, a murit cand avea doi ani, in urma unei raceli puternice. Apoi, o fetita Mariuca, a murit cand avea 6 ani. “Lumea spunea despre fetita aceea ca-i mostenea vocea si talentul. Copila a fost muscata rau de caini si a murit din cauza ranilor, s-a intamplat acolo, la Lelesti, unde copiii erau in grija bunicilor, cat parintii aveau spectacole”, a povestit nora cantaretei, in urma cu cativa ani. O tragedie asemanatoare cu cea petrecuta in septembrie 2013 in Capitala, cand Ionut a murit sfasiat de caini in timp ce se afla in grija bunicii.
Sirul tragediilor din viata Mariei Lataretu era abia la inceput, pentru ca artistei i-au murit apoi si doua fetite gemene, la varsta de un an si un baietel, nascut prematur dupa ce cantareata s-a impiedicat de un ciot si a cazut pe burta.
Doar de un singur baiat a avut parte Maria Lataretu.
Artista a murit la 61 de ani, in vara anului 1972, in urma unei congestii cerebrale, in caminul cultural dintr-o comuna botosaneana, unde sustinea un spectacol.

Nora marii cantarete, cea care s-a luptat intotdeauna ca memoria Mariei Lataretu sa ramana mereu intacta pentru public, a fost cea care a dezvaluit, in urma cu cativa ani, dramele din viata artistei.

Cele mai dure lovituri ale sortii le-a primit prin moartea copiilor: 5 din 6.

Primul copil, un baiat, a murit cand avea doi ani, in urma unei raceli puternice. Apoi, o fetita Mariuca, a murit cand avea 6 ani. “Lumea spunea despre fetita aceea ca-i mostenea vocea si talentul. Copila a fost muscata rau de caini si a murit din cauza ranilor, s-a intamplat acolo, la Lelesti, unde copiii erau in grija bunicilor, cat parintii aveau spectacole ”, a povestit nora cantaretei, in urma cu cativa ani. O tragedie asemanatoare cu cea petrecuta in septembrie 2013 in Capitala, cand Ionut a murit sfasiat de caini in timp ce se afla in grija bunicii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sirul tragediilor din viata Mariei Lataretu era abia la inceput, pentru ca artistei i-au murit apoi si doua fetite gemene, la varsta de un an si un baietel, nascut prematur dupa ce cantareata s-a impiedicat de un ciot si a cazut pe burta. Doar de un singur baiat a avut parte Maria Lataretu.

Artista a murit la 61 de ani, in vara anului 1972, in urma unei congestii cerebrale, pe care a suferit-o intr-un camin cultural dintr-o comuna botosaneana, unde sustinea un spectacol.

Nora cantaretei a povestit ca aceasta a murit chiar la finalul spectacolului: "La cel de-al saptelea bis a avut un usor tremurat, dupa care s-a prabusit pe scena“.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si