Alexandra Petcu, sotia fostului viceprimar al Barladului, Traian Petcu a comis un accident de circulatie, fara victime, soldat doar cu daune materiale, scrie Vremea Noua.
Accidentul a avut loc ieri, 14 februarie,iar in autoturism se aflau si cei trei copii minori ai cuplului.


Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca femeia era in stare de ebrietate, rezultatul etilotestului fiind de 0.86 mg/l alcool in aerul pur expirat.

“Femeia de 33 de ani, care a acrosat pe strada Col. Simionescu Sava din Barlad un autoturism parcat regulamentar, a fost condusa la spitalul barladean unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. In cauza s-a intocmit un dosar penal”, a precizat Alina Tonica, subinspector de politie in cadrul Biroului de Relatii cu mass-media al IPJ Vaslui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea Noua scrie ca tanara sotie ar trece printr-o adevarata drama, afland de curand ca sotul o insala cu o studenta, membra PSD si ea.

Citeste mai multe AICI

Sursa foto: Vremea Noua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si