Mihai Chirica, cel mai proaspat „suspendat” din functiile de conducere PSD, traieste in acest moment o poveste de dragoste cu o fosta angajata din Primaria Iasi, pe nume Cristina. Si fosta lui sotie, cu care are doi copii, Ana Maria Fodoreanu, a lucrat in primarie, acolo unde a si cunoscut-o, insa femeia a preferat sa paraseasca institutia dupa divort.


Ana Maria Fodoreanu a suferit o transformare uriasa in ultimii ani, dupa ce a ramas fara sot.
Dupa ce a renuntat la a mai fi bugetara, femeia s-a vopsit, s-a aranjat, a inceput sa iasa prin cluburi cu prietenele si chiar s-a angajat la o televiziune locala, unde prezinta rubrica mondena.

Gurile rele spun ca Ana Maria e in posesia unor secrete care l-ar putea trimite definitiv pe primarul Chirica pe banca de rezerve a politicii, insa aceasta nu s-a folosit pana acum de ele. Se spune ca in timpul campaniei electorale, Ana Maria a primit „oferte” de peste 20.000 euro pentru a da „din casa”, insa n-a facut-o, iar Mihai a reusit sa castige fotoliul de primar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si