Oficiali din oras au declarat ca autobuzul, in care se aflau victimele si care plecase din Austin, in Texas, catre un cazinou, s-a oprit pe sine dintr-un motiv necunoscut. Martori au declarat pentru postul local de televiziune WLOX ca s-a blocat.

Trecerea are avertismente cu privire la garda la sol, ceea ce inseamna ca un vehicul poate ramane blocat pe sine, a declarat un purtator de cuvant al Primariei din Biloxi, Vincent Creel.
Insa el nu a putut sa precizeze daca asa s-a intamplat si a anuntat ca autoritatile federale vor efectua o ancheta.

Trei persoane din autobuz au fost ucise in coliziune, iar a patra a murit dupa ce a fost luata de la fata locului, a declarat intr-o conferinta de presa seful Departamentului de Politie din Biloxi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Peste 40 de pasageri au fost transportati la spitale din regiune, iar alti patru au refuzat tratament medical, potrivit unui comunicat postat pe site-ul primariei.
Noua dintre persoanele ranite erau in stare critica, a declarat telefonic Creel.

Oficiali municipali si de la CSX, care opera trenul, au declarat ca in oras, in care exista numeroase treceri cu cai ferate, s-a inregistrat un numar important de incidente.


Cursa charter cu autobuzul a fost sponsorizata de Bastrop Senior Center, a declarat presedinta acestuia din Texas, Barbara Adkins, Pasagerii erau de la centru si se aflau impreuna cu rude si prieteni, a precizat ea.
CSX a precizat intr-un comunicat ca membrii echipajului de la bordul trenului nu au fost raniti. 

 

Sursa foto: WLOX


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si