Pe 19 aprilie 2016, indianca Daljinder Kaur, care avea pe atunci 72 de ani, a adus pe lume primul ei copil, un baietel pe care l-a numit Armaan. Dupa nasterea prin cezariana, problemele de sanatate ale femeii s-au agravat, articulatiile s-au slabit, iar tensiunea arteriala este mare.


Armaan a inceput acum sa mearga de-a busilea, iar pentru cei doi soti in varsta este din ce in ce mai greu sa tina pasul cu nevoile micutului, in continua dezvoltare. Pe langa asta, baietelul este mult mai slab decat copiii de varsta lui, mama alaptandu-l doar trei luni.

"Sunt ingrijorata in privinta lui Armaan. Trebuie sa am grija de sanatatea mea, dar in acelasi timp, trebuie sa am grija si de el. De cand a inceput sa mearga de-a busilea este si mai greu, tot timpul trebuie sa ma aplec dupa el, iar corpul meu nu poate face asta. Este mult mai greu decat mi-am imaginat ca o sa fie",  a declarat mama pentru Daily Mail.

In cei 46 de ani de casnicie, Daljinder Kaur si sotul, Mohinder Singh Gill, nu au putut avea un copil pe cale naturala, asa ca au apelat la fertilizarea in vitro pentru a

avea si ei un copil.
Directorul Centrului National de Fertilizare din India, medicul Anurag Bishnoi, a decis sa ii ajute pe batrani.
Ovul a provenit de la o donatoare si a fost fertilizat, iar apoi i-a fost implantat femeii de 72 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Baietelul, care va implini 1 an luna viitoare, este foarte slab, iar scutecele pentru categoria lui de varsta ii sunt foarte mari.
Cei doi batrani isi cresc singuri baietelul, isi impart responsabilitatile in casa si nu au apelat pana acum la ajutorul nimanui, scrie Daily Mail.

Sursa foto: NDTV

Mai multe poze cu cei trei AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si