Adrian este castigator a doua medalii de aur la Jocurile Paralimpice si nu poate uita niciodata modul in care fiica lui, Julia, a murit. Tanara, care avea 16 ani, a decis sa isi puna singura capat zilelor dupa ce a fost tinta ironiilor si a glumelor mai multor colegi.

Julia si-a luat viata, dar a fost gasita relativ la timp si dusa la

spital. Din pacate, aici, medicii, au incercat cat au putut sa o tina in viata, dar la un moment dat, tatal ei a luat decizia de a o deconecta de la aparatele care o tineau in viata pentru ca nu mai spera ca fiica lui sa isi revina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Acum, in loc sa sarbatorim ca implineste 18 ani, ma duc sa ii pun flori la mormant.", spune tatal indurerat.

In perioada asta, Adrian lupta impotriva persoanelor care agreseaza tinerii in mediul online si in lumea reala si este promotorul mai multor campanii de acest tip.

El s-a decis sa dea publicitatii abia acum aceste imagini cu fiica lui pe patul de moarte pentru ca lupta lui sa poata avea un impact mult mai mare. "Impactul a fost complesitor. Am primit mesaje de la parinti care si-au pierdut copiii in acelasi mod.

Am vrut sa arat in ce punct de disperare s-a ajuns cu aceasta problema si sper ca aceste campanii sa fie un succes", a declarat el, noteaza britanicii de la The Sun. 

Sursa Foto: ITV Granada si Adrian Derbyshire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si