Cu ultimele puteri, cainele din imagini tine strans carligul hingherilor. E pus la pamant de ei si zace, ranit pe asfalt.

Mai revoltator decat imaginea cu cainele suferind este tortura la care a fost supus imediat dupa. Animalul a fost castrat la biobaza din Navodari, dar operatia facuta de medicul veterinar a fost o bataie de joc.

Dupa interventie, bietul caine a fost inchis intr-o cusca, in propria balta de sange.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Starea lui era foarte grava, a fost dat spre adoptie neprimind niciun tratament post operatoriu”

Aceeasi soarta crunta a avut-o si un alt caine, adunat de pe strazi. Responsabil pentru chinul de nedescris al animalului este tot medicul veterinar al adapostului, care pare sa-i fi mutilat intentionat. Ambii au fost adoptati de o iubitoare de animale, care a si filmat soarta lor din interior.

Imediat ce imaginile cu cei doi catei chinuiti au fost facute publice, primaria Navodari a luat masuri. Insusi edilul l-a dat afara pe medicul veterinar, iar acum  vrea sa reorganizeze intreg adapostul.

„Acum sunt hraniti, in urma tuturor sesizarilor verbale pe care le am facut administratorului”.

Florin Chelaru, primar: „Suta la suta voi renunta la serviciile lui. Atata timp cat, din momentul asta, pe dumnealui nu il primesc in biobaza si nu am contract cu alt doctor, se poate considera ca acest serviciu este la acest moment suspendat”.

Adapostul de animale de la Navodari nu este la primul scandal de acest gen. In urma cu doi ani, angajatii biobazei au fost filmati in timp ce loveau cu bestialitate animalele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si