Fata era sub medicatie avea tulburari comportamentale in mod sigur probabil ca asa s-a ajuns la crima.

A fost explicatia pentru gestul nebun, facut in noiembrie anul trecut, si in spatele careia tanara ar fi incercat sa-si ascunda intentia criminala, cred anchetatorii. Raportul psihologilor spulbera, insa, tot ce s-a crezut la inceput: in momentul crimei, fata avea discernamant.

Avocatul mamei victimei - "A recunoscut fapta, a recunoscut faptele care  i s-au adus vizavi de uciderea domnului Ardelean"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iubirea dintre omul de afaceri si ea a inceput pe cand tanara avea 16 ani. Provenita dintr-o familie dezbinata, copila si-ar fi gasit linistea alaturi de cel care putea sa-i fie tata. Astazi, in sala de judecata, fata a sustinut ca, in realitate, omul bland, creionat de toti, ar fi fost, de fapt, o bruta!

respiro scurt reconstituire bataie

" Ma lovea(....)

La noi in casa veneau persoane dubioase, el ma obliga sa ma prostituez.  Mai era un baiat inalt cu mine, nu eram singura. Baiatul era in holul casei, dar eu nu l-am vazut. Poarta casei era descuiata."

Nu e prima oara cand numele lui Dan Ardelean apare legat de prostituie. In trecut, el a fost inculpat in celebrul dosar al proxenetilor din Timisoara, alaturi de judecatori, avocati, dar si de membrul fondator al trupei DJ Project.

"Acestea s-au solicitat intr-un anumit cuantum pe care nu o sa vi-l destainui acum, pe care atat fratii victimei cat si mama acesteia. Toata lumea a solicitat daune morale intr-una numit cuantum"

Familia omului de afaceri cere daune uriase. In total, mama, fiica si fratele lui Dan Ardelean ar vrea sa obtina un milion si jumatate de euro de la tanara acuzata de crima. Daca va fi gasita vinovata, fata risca si 25 de ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si