Narcisa si Georgian au trait pe strazi de cand erau mici, iar dupa sase ani de relatie l-au adus pe lume pe micutul Isaia. Echipa WOWbiz i-a gasit pe toti trei locuind intr-o ghena.

" Puneam una o patura, doua trei-trei cartoane si cu cealalta ne inveleam. Alti oameni le spuneau sa il dam la altcineva, sa stea la caldura. Cum sa il dau? Ma doare sufletul.

De ce l-am mai facut? Au fost zile grele, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut. Era ud, ger afara, si nu stiam unde sa mai stam. Ne era noua frig, dar lui? La spital ne era frica sa mergem, sa nu ne ia copilul. Nu stiam unde sa mai stam de frig. N-am mai avut o perioada lapte, asa ca ii mai dadeam la cutie. Ne mai ajuta lumea. Unii oameni le lasau, altii ne dadeau afara", au povestit reporterilor WOWbiz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Gigi Becali nu a ramas indiferent la suferinta lor si le-a intins o mana de ajutor. In momentul in care au ajuns in noul lor camin, lacrimi de emotie si de fericire le-au inundat ochii.

"Nu imi vine sa cred. O sa avem si noi o casa ca toti oamenii. Dumnezeu ne-a ascultat rugile", au spus ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si