Alexandra Danielescu, o studenta din Timisoara, a ajuns in atentia presei acum mai bine de o luna, atunci cand, de pe contul sau de pe un cont de socializare, sotia premierului Sorin Grindeanu, Mihaela, a postat un mesaj de sustinere a acestuia, revoltata de faptul ca partenerul ei de viata era acuzat de manifestanti de sustinere a coruptiei. Tanara era chiar nepoata Mihaelei Grindeanu, mama ei fiind sora sotiei primului ministru.

Alexandra este studenta la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara si a atras atentia datorita unui tatuaj de pe bratul stang, care infatiseaza un cap de om si unul de lup. Nepoata lui Grindeanu se mai remarca si prin faptul ca iubeste moda, ea schimbandussi fercvent tinutele. Alexandra se fotografiaza in timpul sesiunilor de shopping, favoritele sale fiind hainele de blana, pe care le asorteaza, de cele mai multe ori, cu fustele scurte. Totusi, Alexandra a strans cele mai multe aprecieri dupa ce si-a facut un selfie in oglinda, fiind imbracata doar in sutien.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si