Ingrediente:

– 5 albusuri
– 200 g miere
– 300 g zahar
– zeama de lamaie
– 1 plic zahar vanilat
– 200 g nuci, migdale, fistic, alune etc.
– 2 blaturi de napolitana

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

MOD DE PREPARARE:
1. Se bat albusurile pana devin spuma. Se pune mierea pe foc, se adauga zaharul si zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se amesteca foarte bine, pana devine o compozitie groasa. Aceasta se toarna peste spuma din albusuri si se pune din nou pe foc, timp de 10 minute, amestecand foarte bine.

2. Cand compozitia a devenit omogena si groasa, se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si nucile taiate bucatele. Totul se pune intre cele doua foi de napolitana si se preseaza foarte bine, pana cand se intareste compozitia. Cand s-a racit putin, nuga se taie in bucati, scrie healthy-romania.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si