Atacul a avut loc in luna iulie a anului trecut, iar Katie Leong a fost condamnata la inchisoare pe viata.
Cei doi si-au inceput relatia in anul 2015, iar femeia era extrem de geloasa.
Ea l-a pus pe Daniel sa isi stearga aplicatia de Facebook din telefon si isi dorea ca iubitul sa isi faca un tatuaj cu numele ei prin care sa isi arate dragostea, scrie Mirror.

In ziua in care a avut loc atacul, cei doi s-au certat foarte tare, iar Daniel a mers la culcare in jur de ora 8 pm. Cateva ore mai tarziu, el s-a trezit din cauza unei arsuri puternice.
Iubita lui turnase peste el acid sulfuric. Daniel a spus ca a zarit o silueta in camera inainte de a-si pierde vederea, dar nu si-a putut da seama cine este.

In casa, in momentul producerii atacului, se afla si fostul iubit al britanicei, iar aceasta a incercat sa dea vina pe el.

In urma anchetei s-a dovedit ca el nu a avut nicio legatura cu atacul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ironic este faptul ca insusi Daniel cumparase acidul sulfuric, crezand ca iubita sa isi va curata bijuteriile cu el.

In timpul procesului, femeia nu a dat dovada nicio clipa de compasiune fata de Daniel, ea neavand nicio remuscare fata de oribilul atac care l-a desfigurat pe viata pe tanar. 

Foto:  Leicester Mercury


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si