"Am suferit un infarct pe 26 ianuarie", s-a confesat actorul la Festivalul de Film de la Malaga, unde a fost recompensat cu un premiu pentru intreaga activitate.

La conferinta de presa, Banderas a explicat: "Din fericire am avut mult noroc, nu a lasat urme. Am fost supus unei interventii. Mi-au montat trei stent-uri si, cum sufeream de ceva vreme de aritmie, mi-au facut termoablatie, dar nu a fost atat de rau pe cat s-a scris".

Banderas a spus ca se simte bine si vrea sa se intoarca pe platourile de filmare.

Actorul spaniol Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie in urma unui incident cardiac suferit in resedinta sa din comitatul Surrey.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Starul spaniol, in varsta de 56 de ani, se antrena in sala de gimnastica a resedintei sale- un conac din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari, in momentul in care a simtit dureri acute in zona pieptului. Actorul a fost transportat de urgenta de paramedici la spitalul St. Peter din Chertsey.

Antonio Banderas locuieste in resedinta cu iubita lui, Nicole Kimpel, in varsta de 37 de ani.

Actorul s-a despartit de Melanie Griffith in 2015 dupa o casnicie de 19 ani. El a declarat ca viata lui a trecut printr-o schimbare majora dupa divortul de diva hollywoodiana si ca a simtit nevoia de a se reinventa.

Astfel, pe langa cariera sa interpretativa, Antonio Banderas a inceput sa studieze moda la colegiul Central Saint Martins din Londra.

Recent, Antonio Banderas a lansat prima sa colectie vestimentara dedicata barbatilor.

Antonio Banderas, nascut pe 10 august 1960, este actor, regizor si producator spaniol. Si-a inceput cariera jucand intr-o serie de filme regizate de Pedro Almodovar si a jucat apoi in cateva filme celebre produse la Hollywood, in special in anii 1990 si 2000, precum "Asasini/ Assassins", "Evita", "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor", "Philadelphia", "Desperado", "Masca lui Zorro" si "Joaca de-a spionii/ Spy Kids". in ultimii ani, starul spaniol a asigura vocile unor personaje principale in filmele de animatie din francizele "Shrek" si "Puss in Boots".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si