Dan Bittman, un mare amator de pescuit, a cumparat balta Sulimanu, in 2005, prin licitatie, fiind confruntat in timp cu probleme generate de braconaj. "Braconajul este în floare. Gata însă cu hoţii care goleau balta, vom construi un loc de distracţie”, a declarat artistul pentru profit.ro. “Bittman a început în această săptămână lucrările de amenajare pe balta Sulimanu din comuna Săruleşti (judeţul Călăraşi), pe care o controlează de mai mulţi ani, a primului “Wakepark fullsize” din România, o şcoală de schi nautic pentru copii, dar şi cu amenajări pentru profesionişti.

Investiţia va depăşi 500.000 de euro”, a dezvaluit site-ul cu profil economic.
Pregătit să fie construit la kilometrul 49 al Autostrăzii Soarelui (A2), sensul de mers spre litoral, parcul, denumit „A2Wake”, va include si tiroliene şi echipamente gonflabile, fiind luată în calcul şi construirea unei piscine.
Zona dispune de terenuri pentru fotbal, tenis, baschet, iar la acest moment se încearcă şi amenajarea unui restaurant, ceea ce ar presupune o investiţie suplimentară de circa 100.000 de euro. Bittman încearcă sa atraga şi sponsori care să îl sprijine în această investiţie, toţi banii cheltuiţi până acum fiind suportaţi din propriul buzunar. "Este un nou business. Până acum era o afacere legată de pescari, dar nu aveam satisfacţii sufleteşti”, a spus Bittman, care isi propune ca parcul sa fie deschis la inceputul lunii mai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si