Politistii argeseni au deschis un dosar de cercetare si fac verificari dupa ce directoarea Scolii numarul 1 din orasul Curtea de Arges a anuntat ca mai multi elevi au ajuns la scoala cu zgarieturi superficiale pe antebrate pe care, conform primelor informatii, si le-au provocat singuri.


Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca initial cinci eleve au mers la scoala cu rani pe care si le-au provocat acasa, iar dupa ce le-au aratat unor colegi, alti patru baieti au desfacut o ascutitoare si, folosind lama acesteia, s-au zgariat si ei pe antebrate.

Politistii nu au stabilit deocamdata daca este vorba despre un gest teribilist sau daca cei noua copii, care sunt din clasele a cincea si a sasea, au fost racolati ori sunt interesati de jocul ”Balena Albastra”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La inceputul acestei saptamani, un baiat in varsta de 11 ani din judetul Dambovita a fost gasit spanzurat in podul casei parintilor sai, primele verificari ale politistilor aratand ca acesta era interesat de jocul ”Balena Albastra” si ca le povestise mai multor colegi despre acest joc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si