Oamenilor a inceput sa le fie groaza sa mai iasa din case. Sunt strazi intregi in care pericole mortale sunt la fiecare pas- de la balcoanele care se mai tin in niste sarme pana la cladirile de pe care tencuiala se desprinde la o simpla atingere..

Urme de tencuaila sau caramizi desprinse si prabusite sunt peste tot pe trotuar.

Grav este ca pe aceasta cladire care sta sa se prabuseasca nu este niciun anunt care sa ne avertizeze ca ar trebui sa ocolim.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Grav este ca nu vorbim de cazuri izolate. Tot centrul capitalei pare ca se darama. Primariile nu au cum sa le repare, pot doar sa trimita somatii catre administratori sau proprietari. Nu ca acestia ar avea vreun gand sa se apuce de reparatii. Oare chiar nu realizeaza ca vor raspunde in cazul unei tragedii?

Pe strada Caderea Bastiliei din capitala, cade acoperisul.

Trotuarul este ingradit cu o banda, astfel pietonii sunt nevoiti sa ocoleasca pe sosea si isi pun viata in pericol.

Nici macar in centrul istoric al Bucrestiului nu s-au luat masuri, desi aceasta zona este extrem de circulata atat ziua dar mai ales noaptea.

Aproape 4 ani  au trecut de cand aceasta cladire s-a prabusit chiar pe trotuar. Constructiile de langa care au ramas in picioare sunt si ele mancate de timp si exista riscul sa se darame in orice clipa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si