Dezvaluirile cutremuratoare sunt facute de catre un dascal al scolii speciale numarul 4, care habar nu are ca e filmat cu camera ascunsa. Satul sa mai fie partas la orori... paznicul institutiei a inregistrat totul.

E incredibil cu cata seninatate vorbeste barbatul din imagini despre corectiile agresive pe care le aplica micutilor.

Marturisirile socante sunt confirmate de o mama, care sustine ca baietelul ei, bolnav de sidrom Down, ar fi fost lovit cu bestialitate de un dascal si ar fi ramas fara un dinte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

LEGATUL CU FUNIA, UN JOC?

Padure faca uscaturi nu exista, spun dascalii scolii speciale, care se apara totodata. Sustin ca legatul cu funia ar fi, de fapt, un... simplu joc.

Ororile petrecute in spatele usilor inchise au fost prezentate procurilor de reprezentantii Centrului European pentru Drepturile Copiilor. 

„Sa instaleze regim de urgenta, camere de luat vederi in toate cele 176 de scoli speciale din Romania.

Sa acorde accesul societati civile in vizite de monitorizare inopinate in aceste institutii”, Madalina Turza, presedintelui Centrului European pentru Drepturile Copilului.

„Nu a fost sesizat cu privire la ceea ce vedeti in filmuletele acelea. Acum am trimis dimineata in urma reactiilor din presa am trimis o echipa care analizeaza situatia”, a declarat Mihaela Ungureanu, director DGASPC, Sector 4.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si