Aurelian Preda, cantaretul de muzica populara care a murit pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, nu a fost casatorit niciodata, insa a avut o femeie care, potrivit propriilor declaratii, i-a fost alaturi la bine si la greu o lunga perioada de timp.

”Mariela e partea feminina din viata mea care ma suporta de 20 de ani si careia ii multumesc ca mi-a fost aproape la bine si la rau.

O consider un trimis al lui Dumnezeu, in fata caruia am jurat credinta la bine si la rau… Am fost colegi de liceu, iar destinul ne-a unit pe vecie”, a dezvaluit Aurelian Preda intr-un interviu din revista Taifasuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cu toate acestea, nici unul din cei trei copii ai cantaretului nu este urmasul lui natural: Anamaria Rosa este fata unei nepoate, asa cum a dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, o ruda din satul natal al artistului, in timp ce Mario si Rachele sunt copiii Marielei dintr-o alta relatie.

Citeste mai mult pe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si