Barbatul de 65 de ani din Texas, SUA, a fost arestat, dupa ce prietenul caruia i-a imprumutat laptopul a aletat autoritatile. Potrivit politistilor, barbatul avusese probleme cu laptopul, astfel ca l-a imprumutat pe cel al prietenului dau.

A pornit laptopul si a vazut un dosar. L-a deschis si a avut parte de socul vietii lui. Barbatul avea numeroase poze cu sora lui de zece ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In cele din urma, barbatul de 65 de ani a recunoscut ca a abuzat sexaul fetita de zece ani si ca a fotografiat-o.  La randul ei, copila a recunoscut ca a fost abuzata sexual, spunand ca barbatul a obligat-o sa nu povesteascanimic parintilor ei despre ce s-a intamplat si ca ii va da bani si cadouri. Se pare ca abuzurile au avut loc mai bine de un an, relateaza The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si