Lucian Stan si Raluca Aldea vor participa acum direct in finala Campionatului Mondial de Tango de la Buenos Aires. 

Cei doi romani formeaza un cuplu pe scena de doar trei ani si au participat si anii trecuti la campionatul european, ajungand pana in finala. De data aceasta, perseverenta le-a adus succesul.
“Astazi am plans ca niste copii, pe furis, sa nu ne vada nimeni...

Multumim Romania! Multumim tuturor!”, a scris Lucian Stan pe pagina sa de socializare. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Putini dintre cei care sunt mandri de reusita romanilor stiu ca Lucian a trecut, in urma cu doar cateva saptamani, printr-o experienta periculoasa. Tanarul, alaturi de alti prieteni, a participat la protestele din Piata Victoriei, iar in seara in care huliganii au atacat cu pietre, el a fost unul dintre raniti. Lucian a fost atins la un ochi de un obiect si a ajuns la spital. 

Un prieten povestea cum a reactionat dansatorul cand toti erau speriati stiind ca se apropie concursul international pentru care se pregatise atat de mult. “Cu o naturalete coplesitoare imi spunea cateva zile mai tarziu, ca pana la urma vederea nu conteaza atat de mult in tango si a iesit in strada simtind ca este de datoria lui”, a spus prietenul lui Lucian.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si