Reteta de pasca fara aluat! E rapida si extrem de gustoasa
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste, insa multe gospodine se tem de aluat. Iata o reteta de pasca fara aluat care se face foarte repede si e extrem de gustoasa.
Potrivit culinar.bzi, pentru aceasta reteta de pasca fara aluat aveti nevoie de:
600 g branza de vaci grasa
100 g smantana
6 oua
300 g zahar
6 linguri faina
180 g unt, la temperatura camerei 100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasa de la o lamaie mare
2 linguri esenta de vanilie
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Separati ouale. Frecati galbenusurile cu zaharul, untul si un praf de sare, peste care adaugati branza si smantana. Amestecati compozitia obtinuta cu praf de copt pana se fesfac cocoloasele.
Albusurile se bat spuma, iar dupa ce s-au intarit, adaugati-le in amestecul cu galbenus.
Adaugati coaja de lamaie, vanilia, si stafidele. Pasca se lasa la cuptorul incalzit la 160 de grade aproximativ 40-45 de minute.