Potrivit culinar.bzi, pentru aceasta reteta de pasca fara aluat aveti nevoie de:

600 g branza de vaci grasa
100 g smantana
6 oua
300 g zahar
6 linguri faina
180 g unt, la temperatura camerei 100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasa de la o lamaie mare
2 linguri esenta de vanilie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Separati ouale. Frecati galbenusurile cu zaharul, untul si un praf de sare, peste care adaugati branza si smantana. Amestecati compozitia obtinuta cu praf de copt pana se fesfac cocoloasele.

Albusurile se bat spuma, iar dupa ce s-au intarit, adaugati-le in amestecul cu galbenus. Adaugati coaja de lamaie, vanilia, si stafidele. Pasca se lasa la cuptorul incalzit la 160 de grade aproximativ 40-45 de minute.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si