Cotatia petrolului Brent, cu livrare in iunie, este in crestere, miercuri, cu 14 centi, la 56,37 dolari pe baril, la bursa din Londra. Marti, pretul titeiului Brent a avansat cu 25 de centi, respectiv cu 0,5%, la 56,23 dolari pe baril.

Petrolul WTI, de referinta pe piata americana, este tranzactionat la New York in urcare cu 11 centi, la 53,51 dolari pe baril, inregistrand o evolutie ascendenta pentru a saptea zi consecutiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Arabia Saudita va sustine probabil prelungirea reducerilor de productie a petrolului in a doua jumatate a acestui an, pentru cresterea preturilor, potrivit unei persoane apropiate discutiilor interne.

Mai multe alte tari, intre care Kuwait, si-au exprimat public sprijinul pentru prelungirea restrictiilor de productie. In plus, date din industrie arata scaderea livrarilor de petrol in SUA, saptamana trecuta.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si