Incidentul a avut loc la Mangle, o discoteca din nord-estul capitalei britanice, in care se aflau aproximativ 600 de persoane, care profitau de weekendul lung de sarbatori in Regatul Unit.
 
Anchetatorii ”cred ca o disputa intre doua grupuri de persoane” a izbucnit in clubul de noapte, ceea ce a determinat un barbat sa pulverizeze o ”substanta toxica” asupra altor doi, in vârsta de aproximativ 20 de ani, a anuntat Scotland Yard intr-un comunicat.
 
Acestia din urma se afla intr-o stare ”grava, dar stabila”, iar celelalte zece victime au fost tratate pentru rani usoare, a precizat politia londoneza, care a evocat initial doar ”rani minore”.
 
”Nicio arestare nu a fost inca operata, iar ancheta continua. Nimic nu sugereaza ca acesta ar fi legat de (vreun caz implicând) bande ”, mai afirma politia metropolitana, dupa ce a indepartat, in acest stadiu, pista terorista.
 
”O substanta coroziva a fost aruncata in discoteca ”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvânt al pompierilor londonezi, precizând ca ”teste PH” (de aciditate) au aratat ca este vorba despre o ”substanta acida”.
 
Citând date de la politie, BBC a anuntat pentru luna trecuta o crestere clara a atacurilor cu acid, la Londra, in ultimii ani.
in 2016 au fost inregistrate 454 de cazuri, fata de 261 in 2015.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si