Tot atunci el s-a angajat sa ii plateasca fostei sotii, in mai multe transe, banii cuveniti in urma divortului. Timpul a trecut, insa patronul de la Dinamo nu s-a tinut de promisiune si nu a ridicat ipoteca. Mai mult, nu i-a mai convenit intelegerea facuta in 2010, asa ca a trecut la atac. I-a propus fostei sotii sa plece din vila din Voluntari, in care bloggerita locuieste cu cei doi copii, si sa se mute intr-un apartament cu doua camere, lucru refuzat de Carmen.

“Nu este normal sa traiesc intr-un stres continuu, sa nu stiu incotro sa o iau, iar copiii mei sa ma vada asa zi de zi. El (n.r.- Ionut Negoita) nu isi da seama ca atunci cand ma ataca pe mine loveste si in copii?”, declara in trecut Carmen Negoita.

Procesul a fost deschis la Judecatoria sectorului 3 din Capitala, iar Carmen Negoita a avut castig de cauza potrivit deciziei instantei. Instanta a hotarat ca patronul lui Dinamo trebuie sa ii plateasca bloggeritei circa 1.300 de euro lunar de acum incolo. De asemenea, Ionut Negoita trebuie sa ii achite lui Carmen, retroactiv, o suma de aproximativ 21.000 de euro, scrie Cancan.ro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ionut Negoita a avut probleme serioase cu justitia la inceputul acestui an. seful lui Dinamo a fost pus sub control judiciar de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in dosarul privind insolventa clubului pe care il patroneaza.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, au facut la inceputul lunii februarie perchezitii la sediul Dinamo.

Anchetatorii sustin ca statul ar fi fost prejudiciat cu peste 18.000.000 lei in timpul derularii procedurii de scoatere a clubului Dinamo din insolventa.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si