Andrei a fost scos mort din club, insa parintii lui l-au gasit la morga abia dupa doua zile, timp in care l-au cautat disperati si cu speranta ca il vor gasi in viata. Andrei Buca avea 29 de ani, era un architect de succes, director intr-o firma de proiectare din Capitala si singurul copil al sotilor Buca, oameni importanti in Braila. Inginerul Dorin Buca este directorul Santierului Naval Cernavoda si avea mari planuri alaturi de fiul sau architect, insa s-a vazut atat el cat si sotia deodata singuri.

“Am simtit ca viata noastra nu mai are niciun sens. Am simtit un gol atat de mare incat, in fiecare zi cand ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam in brate si plangeam. Dar am strans din dinti, nu ne-am lasat si ne-am inteles, tot asa, din priviri, uitandu-ne unul la altul, ca nu are rost sa continuam in aceasta lume daca nu mai facem un copil”, a povestit Dorin Buca. Si minunea nu a intarziat sa apara

.

Desi are 52 de ani, Marcela Buca, mama lui Andrei, a ramas din nou insarcinata si inainte de Paste a adus pe lume o fetita. A fost botezata Andreea, dupa numele lui Andrei si Gabriela, pentru ca vestea ca e insarcinata a primit-o chiar de Sf Mihail si Gavril.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Dupa moartea lui Andrei, familia a primit cateva semne stranii. Imediat dupa inmormantare, crucea de lemn de la capataiul mormantului lui Andrei a luat foc, dupa ce mai multe coroane s-au aprins de la cateva lumanari puse chiar langa ele.

Crucea de la mormantul aflat pe aleea principala a Cimitirului “Radu Negru” din Braila s-a facut scrum.


La doar o luna de la tragedia din “Colectiv” mai multi tineri din Braila care au proetestat in centrul orasului, au plecat spre casa familiei lui Andrei. Acolo, tinerii au aprins lumanari si s-au rugat in fata locuintei, iar parintii baiatului au iesit la poarta. Un baiat si o fata au ingenucheat in fata mamei tanarului mort si i-au sarutat mana multumindu-i pentru taria de care da dovada. Femeia, coplesita de emotie si de durere a izbucnit in plans. Tanara s-a ridicat si a imbartisat-o spunandu-i ca Andrei va fi mereu in sufletele lor ca un frate mai mare. 


Ei bine, minunea s-a implinit! Andrei a devenit fratele mai mare al unei fetite nascute la fix un an si jumatate de la moartea lui. Credinta in Dumnezeu spune tatal lui Andrei, care este unul din ctitorii Bisericii Trei Ierarhi din Braila, a facut ca la 52 de ani, Marcela Buca s-a aduca pe lume o fetita sanatoasa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si