2 statii merge pe jos acest batran, carand zeci de litri de apa, pentru greselile altora. De un an de zile, nu mai au apa rece si asta pentru vecinii au acumulat la intretinere datorii record.

Primaria Municipiului Bucuresti a redirectionat-o catre  Sector 4, Primaria Sector 4, si la primaria de sector am fost de 2 ori in audienta, cu 2 consilieri si au zis ca ei nu pot sa faca nimic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si nu este singurul motiv pentru care le-a fost taiata apa. Sunt si oameni care au chitante de la administratie ca si-au achitat obligatiile, dar banii nu au mai ajuns la furnizorul de apa.

Din cauza apei clocotite, unora le-au plesnit tevile din casa.

Oamenii si-au pierdut orice speranta ca se vor bucura de niste conditii omenesti.

Stau cu bidoanele de apa la usi si pun ban pe ban sa stranga un miliard si jumatate de lei ca sa achite datoriile. Alta solutie de a avea din nou apa in case nu le da nimeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si