Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Sitatii de Urgenta Caras-Severin, noua pompieri militari au intervenit la o explozie produsa intr-un bloc din orasul Bocsa, din cauza unei acumulari de gaze provenite de la o butelie. Deflagratia a fost urmata de un incendiu.

"Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane, iar doua persoane au suferit arsuri.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean din Resita, respectiv la Centrul de Permanenta din Bocsa. Explozia a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje, la parter, si la o prima evaluare, se pare, ca a afectat ferestrele de la parter si de la primele doua etaje", se arata in comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritatile locale si Inspectoratul de Stat in Constructii urmeaza sa evalueze imobilul, pentru a stabili daca a fost afectata structura de rezistenta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si