Sute de persoane sunt asteptate astazi la parastasul de 40 de zile al regretatei interprete de muzica populara, Ileana Ciuculete. Comemorarea a putut fi organizata abia azi, deoarece implinerea celor 40 de zile de la inmormantarea sa a coincis cu Saptamana Luminata.

Au trecut mai bine de 40 de zile de cand Ileana Ciuculete a incetat din viata. Artista a fost rapusa de o boala nemiloasa, de care a aflat insa prea tarziu.
Comemorarea regretatei artiste  va fi un eveniment grandios, atat prin numarul persoanelor care sunt asteptate sa participe la el, cat si al desfasurarii propriu-zise.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Va incepe la biserica unde a fost ea depusa (n.r: la inmormantare), dupa aceea se va face o slujba si apoi vom merge la cimitir. Ulterior, de acolo se va pleca in comuna Rosu, unde va fi parastasul la biserica, la Parintele Ciuca”, a declarat Elena Merisoreanu pentru wowbiz.ro.

De altfel, Cornel Gales a marturisit ca la parastasul de 40 de zile va da si multe din lucrurile artistei.

"O sa-i dau toate lucrurile. Am dat multe din ele, dar am constatat acum ca avea foarte multe, dulapuri intregi de haine. Pe toate le voi da celor care au iubit-o", a marturisit Gales.
Moartea Ilenei Ciuculete l-a apropiat pe sotul acesteia de fii artistei din prima casatorie, Mugurel si Cristian Sfetcu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si