Medicii refuza insa sa se mai ocupe de cazul ei, dupa ce familia i-a acuzat ca au exagerat cu pierderea in greutate a femeii pentru a castiga notorietate.

Femeia in varsta de 36 de ani din Egipt ajunsese sa cantareasca peste 500 de kilograme. Eman nu mai iesise din casa de 25 de ani, noteaza The Guardian.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma operatiei de miscorare de stomac si a tratamentului, Eman ar fi slabit peste 240 de kilograme. Sora femeii e de parere insa ca i-a distrus viata surorii ei.

"De la operatie, nu mai poate vorbi, este hranita printr-un tub, nu se poate misca, este vanata la fata si nu exista nicio imbunatatire in starea sa. Echipei medicale ii pasa doar de notorietate si de cum sa faca sa apara in presa", a transmis aceasta intr-un clip video pe Facebook.

Echipa medicala care s-a ocupat de cazul femeii au respuns acuzatiilor precizat ca Eman cantareste acum 170 de kg si ca starea ei de sanatate este una buna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si