Potrivit Agerpres, şansele de supravieţuire ale lui Choity Khatun erau totuşi considerate destul de mici înainte ca fetiţa de trei ani să fie dusă la Melbourne anul trecut, de organizaţia caritabilă Children First, scrie wowbiz.ro.

O echipă de chirurgi şi-a dedicat mai multe luni reconstrucţiei anatomiei fetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"O soră geamănă a crescut în afara bazinului ei, dar nu era decât o parte din ea. Problema este că nu există reguli pentru aşa ceva, în măsura în care ea este un caz pur şi simplu unic, deci a trebuit să determinăm despre ce este vorba", a explicat Chris Kimber, şef al secţiei de chirurgie pediatrică de la spitalul pentru copii Monash.

" Când Choity a ajuns în Australia, ea suferea de malnutriţie şi nu putea merge corect", a adăugat el.

În urma unor consultări cu experţi din Europa şi SUA, chirurgii au pus la punct o intervenţie chirugicală în cadrul căreia să înlăture fragmentele din cel de al treilea picior — din care o parte a fost tăiat în Bangladesh — precum şi alte organe.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si