In puscarie a ramas din nou gravida si in urma cu trei luni a nascut si de atunci este "clienta" unui salon de "lux" "Mama si copilul" din Penitenciarul Targsor.

Fiica ei a fost salvata de medicii care au ingrijit-o si au reusit sa ii salveze toate organele rupte si traumatismele deosebit de grave pe care le-a suferit micuta. "Acum a scapat de cosmarurile acelea care nu o lasau sa doarma.

Se mai trezeste din cand in cand speriata, tresare si apoi adoarme la loc. Merge la gradinita, interactioneaza cu copii de varsta ei si pare sa fi uitat calvarul prin care a trecut. De mama ei nici nu vrea sa auda, iar cuvantul 'mama' nici nu il mai pronunta", a declarat Mihai Oniga, tatal fetei, pentru cei de la libertatea.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia, in varsta 22 de ani, n-a mai dat nici un telefon si nici nu vrea sa mai auda de vechea ei familie. "Ma suna sa vin la ea la puscarie, sa vad bebelusul, dar i-am spus ca nu ma intereseaza.

Imi zicea sa ii dau fata ca sa scape de condamnare, dar nici nu am vrut sa aud de asa ceva. Nu o mai intereseaza soarta fetei pe care a batut-o si nici a fratilor ei.", mai spune barbatul.

Sursa Foto: libertatea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si