Noua tactica a fost numita "Poopootov", dupa cocteilurile Molotov aruncate adesea la protestele din tara latino-americana.

„Ei au gaze (lacrimogene – n.r.), noi avem excremente”, este unul dintre mesajele distribuite pe retelele de socializare pentru a chema oamenii la „Marsul Rahatului”.

„Copiii ies cu pietre. Aceasta este arma lor. Acum avem inca o arma: excrementele”, a spus un stomatolog in varsta de 51 de ani, pregatind cutii cu fecale in casa sa, pe care sa le imparta protestatarilor.

„Unul dintre pacientii mei strange excremente de la copilul sau”, a spus stomatologul care a cerut sa fie citat sub acoperirea anonimatului.

COCTEILURI POOPOOTOV

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe grupurile de WhatsApp din Venezuela au devenit virale mesajele cu instructiuni pentru fabricarea de cocteiluri „poopootov”.

Unii insista ca protestatarii sa evite containerele de sticla, pentru ca proiectilele doar sa umileasca fortele de ordine, nu sa le raneasca.

Unii sustinatori ai opozitiei se opun initiativei de a folosi fecale – animale si umane – avertizand ca este o tactica neigienica si inadecvata, chiar si in fata unui Guvern pe care il dispretuiesc.

Multi noteaza ca astfel de actiuni pot duce la raspandirea de boli infectioase, in conditiile in care oamenii se confrunta oricum cu lipsa de medicamente, de produse de igiena si de dezinfectant.

„Folosirea excrementelor nu este numai un act de disperare, este nebunie”, a scris vedeta TV pro-Guvern Mario Silva, pe Twitter.

in conditiile in care inflatia a depasit 100%, medicamentele de baza nu se mai gasesc, iar milioane de oameni nu au acces la alimente, tara se confrunta cu o criza majora.

De saptamani intregi, sute de mii de oameni au iesit in strada, furiosi pe Guvernul presedintelui Nicolas Maduro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si