Mormantul Ilenei Ciuculete e la fel de aranjat, curatat si plin de flori colorate, asa cum a fost de cand indragita cantareata a fost inmormantata, semn ca sotul ei, Cornel Gales, s-a tinut de promisiune si a mers des la locul ei de veci sa-i puna buchete si sa-I aprinda lumanari. Totusi, ghivecele cu plante imense (yucca) pe care le asezase langa bust, au disparut. Nu a lasat insa locul gol, ci a plantat doi braduti.

Locul de veci al artistei e plin de flori, dar si de lumanari care ard incontinuu. Angajatii din Cimitirul Straulesti 2 sustin ca mormantul Ilenei e admirat de mai toata lumea. In plus, acestia au confirmat ca inca mai sunt admiratori, prieteni care vin sa-i aprinda o lumanare sau sa-i puna o floare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Cornel Gales vine des la mormant, mereu aduce flori multe, lumanari, petrece destul timp langa cruce. Mormantul Ilenei e admirat de oamenii care vin in cimitir, toti se minuneaza cate flori are si ce bust, si, mai nou, ce braduti”, sustin angajatii din cimitir.

Vezi mai jos imagini de la parastasul Ilenei Ciuculete. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si