Ei sunt cei o mie care au invins cancerul! O mie de povesti care au inceput cu durere, dar s-au incheiat cu speranta.  "Pot sa zic ca sunt o norocoasa si am revenit la o viata normala", spune una dintre paciente.

Emotii, fericire si optimism se citesc pe chipul Anei Maria.

"Eu sunt aia cu galben. Primul hapotransplant.", explica Ana Maria.

In 2015 devenea primul pacient supus unei interventii in premiera de transplant medular.  "Un transplant cu o compatibilitate de 50% intre copil si parinte. Am strans peste un litru de maduva, pe care am infuzat-o direct pacientei.", spunea doctorul Alina Tanase.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

EXISTA FERICIRE DUPA CANCER

Tanara din spatele geamului, cu parul tuns scurt este nimeni alta decat bruneta frumoasa si zambitoare pe care o vedem astazi cu pofta de viata.

"Nu am recidivat, este un succes, m-am intors la job, am facut si cununia religioasa intre timp."

, a transmis Ana Maria Moise.

"Faptul ca ea e bine acum, ca si-a reluat viata, ca am pe birou o poza cu ea mireasa inseamna enorm de mult pentru noi.", a spus si doctorul.

Ana Maria traieste cu zambetul pe buze fiecare zi. Stie ca Dumnezeu si echipa de medici i-au oferit o a doua sansa la viata.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si