La inceputul anilor 2000 o veste cumplita a marcat fotbalul romanesc. Florentin Petre, jucatorul care scria in acel moment istorie la Dinamo, era anuntat de medici ca are hepatita C si trebuia sa treaca imediat pe un tratament cu interferon, in caz contrar, situatia lui s-ar fi inrautatit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Primele semne ca as avea probleme de sanatate au aparut in clipa in  care am vazut ca seara, la zece fara un sfert, cadeam rupt de oboseala. Era o oboseala total inxeplicabila. Am facut analize si, intr-un final, am fost diagnosticat cu hepatita virala de tip C. Imi aduc aminte ca atunci cand medicul mi-a spus diagnosticul, am avut senzatia ca toata munca mea de pana atunci nu mai valora nimic. Dar nu m-am predat, am luptat, la fel cum o faceam si pe teren! A fost poate cel mai greu “meci” al meu! Am inceput un tratament dur, cu interferon, pe care l-am urmat timp de un an si o luna. A fost cumplit. Imi cazuse parul si slabisem enorm. Parca eram o umbra. Nu puteam sta in picioare mai mult de trei ore. Imi amintesc ca mergeam la spital o data pe saptamana.

Medicamentele iti dau o stare si nu mai esti asa cum erai. Eram slabit, dar am avut puterea sa revin", a povestit  “Piticul”, care, in mod cu totul surprinzator, a reintrat pe teren si a jucat destul de bine cativa ani.

Din pacate pentru Florentin Petre, in urma cu doi ani, afectiunea la ficat s-a reactivat si el a ajuns din nou la tratamentele cu interferon.

Culmea, de data aceasta corpul lui nu l-a mai suportat, astfel ca el s-a inscris pe lista  cu pacientii bolnavi de hepatita C care solicita sa primeasca subventionat medicamentul revolutionar ce elimina definitiv din corp, in proportie de 99,99%, teribilul virus, scrie wowbiz.ro.

'Pretul tratamentului cu acele pastile e intre 40.000 si 75.000 de euro. Difera de stadiul bolii. Stau si astept sa-mi vina randul", spunea Petre care, din fericire, a primit medicamentul miraculos si, acum, el chiar se simte bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si