Fotografa ecuadoriana Paola Peredes (31 de ani) transmite un strigat disperat de ajutor pentru ca asa-zisele clinici care trateaza homosexualitatea sa fie inchise.

Fotografa, lesbiana declarata, a realizat o serie de imagini pe baza a ceea ce a vazut in interiorul acelor clinici.

Ea a mers acolo sub pretexul internarii pentru a se vindeca de lesbianism, si a avut un microfon ascuns asupra ei. Ceea ce a vazut acolo, a terifiat-o si a marcat-o pe viata pe tanara fotografa.

Paola a apelat la ajutorul parintilor ei (care in viata reala au acceptat sexualitatea fiicei lor) si impreuna au mers la mai multe clinici sub pretextul ca parintii doresc sa isi interneze fiica pentru a urma tratamentul care o va "scapa de lesbianism".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ceea ce au vazut aici, este greu de descris in cuvinte. Asa-zisele clinic par mai degraba lagare de exterminare a homosexualilor si lesbienele. Aici, persoanele internate,de cele mai multe ori cu forta de catre parintii sau rudele care nu le accespta orientarea sexuala, sunt supusi unor abuzuri psihice si fizice greu de redat. Atat femeile, cat si barbatii sunt violati, supusi unor tratamente inumane sub pretextul asa-zisei vindecari.

Desi homosexualitatea a devenit legala in Ecuador inca din anul 1997, in prezent exista in aceasta tara in jur de 200 de astfel de clinici de tortura care functioneaza ca o mafie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si