Dupa o luna de negocieri, Cosmin Contra s-a inteles cu patronul Ionut Negoita pentru a sta inca un sezon la carma lui Dinamo! “Gurita” a semnat un contract bun, de 30.000 de euro pe luna, plus bonusuri importante la victorii sau castigarea campionatului, si se parea ca totul a intrat pe un fagas normal si apele s-au linistit in Groapa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din pacate, socoteala din targ nu s-a potrivit mult timp cu cea de acasa, intrucat, in acest moment, tehnicianul “cainilor” este curtat de o echipa din Spania si el ar fi dornic sa accepte oferta, mai ales ca este ceea ce si-a dorit inca de cand a imbratisat meseria de antrenor.

“Deportivo Alaves a ramas fara antrenor dupa ce Mauricio Pellegrino a anuntat ca vrea sa plece in Argentina si sa profeseze acolo.

Acum, sefii clubului ii cauta un inlocuitor si Cosmin Contra pare cea mai buna solutie, este tanar, are viziuni moderne si o carte de vizita buna! Mai mult, si “Gurita” si-ar dori sa semneze cu echipa din La Liga, iar in contractul lui cu Dinamo este stipulat faptul ca daca va avea o oferta din strainatate, va fi lasat sa plece pe o suma decenta. In atari conditii, nimeni nu sta linistit la clubul dinm Sos.
Stefan cel Mare pana cand tehnicianul nu va lua o decizie definitiva, ramane seful “haitei” sau pleaca in Spania”
, au dezvaluit persoane de la echipa “alb-rosie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si