A fost dragoste la prima vedere intre fetita de un an si cei doi. Rodica a fost lasata intr-un orfelinat de catre mama ei, care nu a avut posibilitatea sa o creasca.
Fetita era intr-o stare de sanatate grava: suferea de rahitism si avea oasele extrem de fragile din cauza lipsei vitaminei D. Pe langa starea ei precara de sanatate,  micuta ascunde un mare secret.

Sursa foto: http://boredomtherapy.com/

Ron si Natalie au vrut sa afle mai multe depre familia fetitei, cand au facut o dezvaluire cutremuratoare. Au aflat ca Rodica mai avea o sora, despre care nimeni nu stia nimic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei doi nu au reuntat si au gasit-o si pe sora ei.

In final, cuplul a decis sa le adopte pe amandoua, noteaza boredomtherapy.com.

Cele doua au crescut impreuna, iar acum sunt doua tinere superbe.  Ele au declarat ca isi doresc ca intr-o zi sa viziteze Romania si sa afle mai multe despre parintii lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si