Robin Barton a fost salvat dintr-un tomberon de catre Michael Buelina pe 21 noiembrie 1989. A fost abandonat la 4 ore dupa nastere.

Politistul a auzit un mieunat. A inceput sa mute gunoiul cand a facut descoperirea cutremuratoare.   „Am vazut cordonul ombilical. Era acoperit cu gunoi si pietris. A reactionat de indata ce am suflat catre el”, a povestit barbatul, potrivit abc7.com.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adam, asa cum a fost botezat, a fost apoi adoptat. In 2015, dupa 26 de ani, tanarul l-a intalnit pe ofiterul de politie care l-a salvat de la moarte. Buelina a spus ca a fost un moment extrem de emotionant. „ Sper ca il voi mai revedea ”, a mai spus acesta.

Tot atunci, tanarul si-a intalnit pentru si tatal biologic, cand a aflat ca s-a nascut dupa o aventura. Barbatul a aflat ca copilul a fost lasat la gunoi doar cand a fost interogat de politie. Femeia a fost arestata pentru periclitarea vietii copilului si tentativa de omor. Tatal spus ca si-a cautat copilul ani intregi.

„Timp de 24 de ani am sperat ca il voi gasi, iar acum s-a intamplat asta”, a declarat tatal biologic.

Barton declara atunci ca si-ar dori sa isi vada mama, chiar daca l-a abandonat:  "O iert pentru ca era o femeie tanara intr-o situatie compromitatoare”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si