In toamna anului trecut, Gabriel Condurachi, un tanar de 24 de ani, si-a injunghiat fosta iubita, A.A., de 20 de ani, care tocmai se despartise de el. Conform rechizitorului procurorilor, barbatul a intrat in apartamentul fetei, motivand ca ii trebuie un act ramas la ea. “ Inculpatul i-a smuls telefonul mobil din mana si l-a aruncat pe hol dupa care a strans-o cu mainile de gat, a tras-o de par in interioriorul camerei, unde i-a aplicat numeroase lovituri folosind un cutit.

Vazand ca victima sangera abundent, inculpatul a abandonat-o pe podeaua camerei si a parasit locuinţa. Victima a cautat ajutor la vecinii de pe palier insa pentru că nu i-a raspuns nimeni a revenit in apartament si a lansat un mesaj de ajutor pe facebook, care a fost receptionat de mai multe persoane,cerandu-se interventie prin 112”, se arata in rechizitoriu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima a suferit leziuni grave  la nivelul toracelui si fetei, pentru vindecarea carora a necesitat 25-30 zile de ingrijiri medicale si care au fost de natura a-i pune viata in primejdie.
In urma cu o zi, judecatorii au dat verdictul, condamnandu-l pe barbat la 10 ani de inchisoare si la achitarea a 15.000

de lei, daune morale. Sentinta insa nu este definitiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si